Raitisilma

Riittävä raitis ilma on paitsi rakentamismääräyksissä säädetty myös välttämätöntä ihmisten jaksamiselle ja hyvinvoinnille. Kaikilla työpaikoilla ja palvelurakennuksissa ei kuitenkaan ole riittävästi raitista ilmaa kuin suunnitelmissa. Raittiin ilman riittävyyttä voidaan parantaa lisäämällä ilman määrää tai optimoimalla sen jakautuminen tilaan. Aina ei ole järkevää uusia koko kiinteistön ilmanvaihtoa, vaan happea voidaan lisätä monin keinoin.

Ilmanvaihtolaite valitaan tarvittavan ilmamäärän ja käyttäjän vaatimien viihtyvyysominaisuuksien mukaan. Energiakonsulttien valikoimissa on erilaisia ilmanvaihtolaitteita ja sisäilmakonsulttimme auttavat niiden valinnassa. Tilakohtaiset ilmanvaihtolaitteet parantavat merkittävästi raittiin ilman riittävyyttä.

Ikkunaventtiili ja suodatin muodostavat ikkunaan asennettavan energiavapaan LTO-elementin. Järjestelmä on vedoton, käyttää energianaan aurinkoa sekä hukkalämpöä ja levittää raittiin ilman tasaisesti huoneeseen. Yhden LTO-elementin raittiin ilman tuotto on jopa 10 l/s. Egologinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu.

Energiakonsulttien asiantuntijat auttavat sopivan lisäilmaratkaisun valinnassa. Mikä parasta, ratkaisuja saa räätälöitynä palveluna osaavan konsultoinnin kera. Raitisilmaratkaisussa yhdistetään ilman lisääminen, puhdistaminen ja jakaminen sekä jatkuva olosuhdeseuranta.