PUHDAS ILMA

Sisäilman laatu on hyvää kun työt sujuvat eikä kukaan valita. Monessa paikassa on kuitenkin kylmä tai kuuma tai jotain ihan muuta. Energiakonsultit tarjoaa muuttuviin tarpeisiin laadukkaita ilmanpuhdistusratkaisuja, joilla sisäilmasta saadaan puhdas ja raikas.

Kanavapuhdistin on ilmanvaihtokoneeseen asennettava fotokatalyysi puhdistin, jonka avulla estetään haitallisten pienhiukkasten (liikenteen, fossiilisten polttoaineiden ja puunpolton aiheuttamia hiukkaset, allergeenit, kuten siitepölyä) pääsy sisätiloihin. Kanavistossa oleva puhdistin varmistaa kiinteistösuodattimien toimintaa ja pitää myös kanavistot puhtaana. Kanavapuhdistimella teho ulottuu kaikkialle huonetiloihin.

Yhdistelmäpuhdistin on todella hiljainen ja tehokas. Pienikokoisena se voidaan asentaa seinälle ja aktiivinen puhdistustekniikka puhdistaa ilman lisäksi pinnat. Puhdistimessa yhdistyvät innovatiivinen ja perinteinen teknologiaa; erilaisia pöly- ja karkeasuodattimia, fotokatalyysi, ionisaatio ja plasmatuottoyksikkö, aktiivihiili ja hepasuodatin. Yhdistelmäpuhdistin poistaa laaja-alaisesti epäpuhtauksia; VOC-yhdisteitä, hajuja, pienhiukkasia ja mikrobeja, kuten bakteereja ja viruksia.

Keräävä puhdistin, jossa on suuri CARD-arvo pystyy kierrättämään paljon ilmaa ja siten keräämään epäpuhtauksia tehokkaasti. Puhdistimeen voidaan valita eri suodatimia tilan erityistarpeiden mukaan. Vakiona on esisuodatin, aktiivihiili- ja hepasuodatin, saatava lisäksi ionisaatio, kylmäkatalyytti- ja antivirussuodatin sekä kosteutustoiminto ja hallintasovellus puhelimeen. Epäpuhtauksien mittausjärjestelmä puhdistimissa.

Sisäilmakonsulttimme auttavat oikean puhdistimen ja hankintamallin valinnassa. Sisäilmahaaste on aina yksilöllinen ja tarvitsee tarpeeseen sopivan laiteratkaisun. Kaikilla laitteillamme on tarvittavat hyväksynnät ja suoritustestit ovat huippuluokkaa (VTT, SGS Eurofinns sekä MD class2).