Puhdistus

TURVALLISTA PUHDISTUSTA

ActivTek RCI teknologia tekee sen mihin normaalit puhdistusjärjestelmät eivät pysty. Se puhdistaa jatkuvasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti pienimmätkin partikkelit (nano), VOC:it sekä mikrobit ja taudinaiheuttajat ilmasta ja pinnoilta.

Luonnollinen

Puhdistus on turvallista ja ympäristöystävällistä, se käyttää luonnon omia prosesseja kuten fotokatalyysiä ja ionisaatiota.

Tehokas

Puhdistus kattaa koko kiinteistön, se ulottuu ilman lisäksi pinnoille ja ilmanvaihtokanaviin.

Turvallinen

Puhdistin ei tuota otsonia, eikä käytä mitään kemikaaleja tai suodattimia. Fotokatalyysin puhdistavat hapettajat eliminoivat epäpuhtaudet eikä suojaimia tai puhdistavia kemikaaleja tarvita.

Kustannustehokas

Puhdistin kuluttaa vähän energiaa, eikä palvelusopimuksen ansiosta vaadi asiakkaalta ollenkaan huoltotoimenpiteitä.

Todistettu

Laitehyväksyntöjen ja sertifikaattien lisäksi palvelusopimuksen omavalvonta todistaa ja raportoi jatkuvasti asiakkaalle puhdistuksen tehon.

Maailmanlaajuinen

Käytössä päivittäin mm. kodeissa, työpaikoilla, avaruusasemilla, Pentagonissa, kansainvälisillä lentokentillä, terveydenhuollossa, teollisuudessa, maataloudessa ja kaupallisella sektorilla. Kohteita maailmalla

Ylivoimainen puhdistusteho

Tarjoamme sisäilmapalvelullemme tyytyväisyystakuun, koska tiedämme, että puhdistuksemme toimii myös todellisissa olosuhteissa. Sisäilman puhdistin (ActivePure) on ylivoimainen teholtaan.

Activtek puhdistus tappaa jopa 99,99% mikrobeista ilmassa ja pinnoilla lyhyessä ajassa. Tällaisia mikrobeja ovat bakteerit kuten E.coli, Streptokokki, MRSA, hiivat esim. Candida albicans homeet kuten Stachybotrys joka tunnetaan myös mustana homeena. Lisäksi puhdistavat hapettajat eliminoivat viruksia, VOC-yhdisteitä, allergeenejä ja nanokokoisia hiukkasia.


Useat riippumattomat testit osoittavat kuinka hämmästettävän tehokkaasti puhdistus tappaa epäpuhtauksia pinnoilta, vain 24 tunnissa.

Kansasin yliopiston tulostaulukot

Täydellinen tutkimusraportti

Medical Device Class 1 (EN 60601-1)

Puhdistuksessa käytettävillä laitteilla on Medical Device hyväksyntä. Eri maissa on omat hyväksyntänsä, käyttämillämme laitteilla on sekä USA:n että EU:n Medical Device. Vaatimustenmukaisuustodistus Medical Device EU (lääkinnällinen laite) Class 1 tarkoittaa, että laitetta voidaan turvallisesti ja hyväksytysti käyttää jopa sairaaloiden vaatissa kohteissa. Kyseinen hyväksyntä on monivaiheinen prosessi, jossa täytyy täyttää EU lääkintälaitedirektiivin 93/42/EEC olennaiset vaatimukset. EN 60601-1 koskee kaikkia lääketieteellisiä sähkölaitteita ja järjestelmiä. Medical Device on takuu laitteen käyttöturvallisuudesta.