Tekniikka

PARAS TEKNIIKKA

Ainutlaatuinen ActivTek (ActivePure) kenno käyttää jopa viittä luonnollista prosessia tuottaakseen sisätiloihin puhdistavia hapettajia. Hunajakenno / ActivePure tekniikka on patentoitu, josta yli 30 vuoden kokemukset.

ActivePure kenno yhdistää tehokkaan UVX valon ja hydrofiilisen jalomatellipinnoitteen tuottaakseen puhdistavaa plasmaa, superoksidi-ioneja ja hydroperoksideja, jotka aktiivisesti hakeutuvat epäpuhtauksien luo ilmassa ja pinnoilla. Laite tuottaa näitä turvallisia, luonnollisia puhdistajia jatkuvasti vähentäen hajuja, VOC -yhdisteitä sekä mikrobeja.

ActivePure prosessissa käytettävä 254nm UVX valo sijoittuu valon spektrissä näkyvän UV valon ja näkymättömien röntgensäteiden välille. UVX valo tuottaa prosessissa samoja hapettavia ja ionisoivia ominaisuuksia kuin aurinvalo luonnossa. ActivePure tekniikka ei tuota otsonia / vetyperoksidia sisäilmaan.

Aktiivisen puhdistuksen edut

Aktiivinen puhdistus
+ Ulottuu kaikkialle, puhdistaa koko kiinteistön, myös ilmastointikanavat
+ luonnolliset puhdistajat hakeutuvat epäpuhtauksien luo ilmassa ja pinnoilla
+ Laitteisto ilmastointikanavassa on äänetön ja näkymätön
+ Ei vaadi asiakkaalta huoltotoimenpiteitä (palvelusopimus)
+ Energiankulutus on pieni

Avaruus sertifikaatti

Space Foundation on myöntänyt ActivTekille virallisen sertifikaatin, Certified Space Technology. Sertifikaatin mukaan ActivTekin ja Vollaran (samaa yritysperhettä) tuotteet, jotka käyttävät (ActivePure) – teknologiaa ovat ainoita ilmanpuhdistimia, jotka saavat käyttää kyseistä sertifikaattia.

ActivTek ilmanpuhdistin kehitettiin alunperin avaruuslennoille etyleenikaasun hallintaan. Etyleeni on kasvien luonnostaan erittämä kaasu, joka nopeuttaa kypsymistä ja ikääntymistä. Pienessä suljetussa tilassa etyleeni aiheuttaa kasveille suurta vahinkoa. Kaasun pieni partikkelikoko (alle 0,3 µm) tarkoittaa ettei mikään olemassa oleva suodatin pysty sitä poistamaan, paitsi ActivTek teknologia tietysti.

ActivPure Induct tuoteperhe on LEED sertifioitu. Activepure parantaa aina sisäilmaa ja vähentää energiankulutusta. Energiakulutuksen säästö tulee puhtaampana ja raikkaampana sisäilmana, kun laadukkaampi sisäilma saadaan ilmanvaihtokoneen pienemmällä teholla.