Vihreät arvot, LEED sertifikaatti

Tuotteemme LEED hyväksyttyjä

LEED on kansainvälisesti vertailukelpoinen vihreiden kiinteistöjen sertifiointijärjestelmä. U.S. Green Building Councilin myöntämä rakennuksen LEED-sertifiointi perustuu riippumattoman, kolmannen osapuolen tekemään arviointiin tilojen, rakennuksen tai rakennushankkeen ympäristöominaisuuksista. LEED auttaa rakennuksia ympäri maailman säästämään energiaa, vettä, luonnonvaroja ja rahaa samalla kun se vahvistaa ihmisten terveyttä ja hyvinvointia.

Tällä hetkellä Suomessa on yli 200 rakennusta LEED järjestelmässä esim (Sello, Technopolis, Ikea, Iso Omena, Kauppakesku Kaari, Kauppakeskus Mylly, Omasairaala, Aviapolish, Nokia, Nordea, Kauppakeskus Skanssi, Keilarannan Torni, jne). Vihreät rakennukset sopivat täydellisesti kestävään kehitykseen.

ActivTek Induct 500-10000 tuoteperhe, ilmastointiin integroitava aktiivinen puhdistin on ympäristöystävällinen ja turvallinen. Laitteet tukevat ekologista rakentamista ympäri maailmaa, auttaen saavuttamaan LEED pistettä. "Vihreät rakennukset" sopivat täydellisesti kestävän kehityksen käsitteeseen, jossa yhdistyvät sosioekonominen kehitys ja ympäristönsuojelu. Activtek pisteytys lisää rakennuksen pisteitä, jotka auttavat rakennusta pääsemään ylemmälle tasolle.

ActivTek:in ActivPure teknologia hyväksyttiin 2010 LEED pisteytykseen, järjestelmät sopivat ekologisen rakentamisen ajatukseen. Ne puhdistavat ilmaa tavalla, joka perustuu luonnon omaan puhdistautumismekanismiin, ovat energiatehokas ja ekologinen ratkaisu sekä tuovat turvallisuutta ja viihtyvyyttä ihmisille. Mailmalla Activtek on osa LEED rakennuksia. Mailmalla on yli 7 000 000 miljoonaa rakennusta, joissa ActivPure puhdistaa sisäilmaa.

Kiinteistön hyödyt:
- sisäilman laatu, kiinteistön raikas ilma
- säästöä ylläpitokustannuksissa esim. ilmanvaihtokanavien puhdistus, siivous
- pidentää ilmastointikoneiden elinkaarta ja parantaa tehokkuutta
- vähentää sisäilman haitallisia altisteita kuten mikrobeja ja VOC-yhdisteitä
- vähentää kiinteistön energiankulutusta ja päästöjä
- rakennuksen käyttöikä pitenee ja jälleenmyyntiarvo paranee

Käyttäjät hyötyvät:
- vähemmän poissaoloja
- parempi tuottavuus ja tehokkuus
- käyttäjien viihtyvyys paranee
- turvallisempi ja viihtyisämpi työympäristö
- vähentää tartuntatautien leviämistä ja altistumista