Palvelusopimukset

PITKÄJÄNTEINEN YHTEISTYÖ

Mielestämme hyvä asiakassuhde ja puhdas sisäilma varmistetaan pitkäjänteisen kehittyvän yhteistyön avulla, siksi tarjoamme palvelusopimuksia.

Palvelusopimus on sopimus joka määrittelee yhteistyön kiinteistön elinkaariajattelun mukaisesti. Lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme, joilla on useita erilaisia kohteita, yhden ainoan sopimuksen, johon voi helposti tarjouksen perusteella lisätä uusia kohteita.

Hyvinvoinnin palvelusopimus määrittelee tarkemmin prosessin, jonka mukaan kohteissa edetään sekä yhteistyön syvyyden. Hyvinvoinnin palvelusopimuksen perusteella asiakas saa selkeän kuvan siitä mitä kaikkea sopimuksen yhteistyö kattaa.

Hygienian palvelusopimus on suunnattu elintarvikealalle. Hyvinvoinnin palvelusopimuksen lisäksi se huomioi elintarveikehygieniaan liittyviä erityispiirteitä.

Vähentääksemme turhaa ajankäyttöä ja paperin tuhlausta palvelusopimukset solmitaan asiakassuhteen alussa, jonka jälkeen toimitaan tarjousperusteisesti. Kun sopimusasiat ovat kunnossa päivittäisissä tilateissa on sujuvaa ja joustavaa toimia.