Palvelu

Parasta sisäilmapalvelua

Energiakonsulttien sisäilmapalvelu antaa sinulle ja kiinteistöllesi enemmän kuin toivotkaan. Me tarjoamme kokonaisvaltaista sisäilmapalvelua, joka lähtee asiakkaan ja käyttäjien todellisista tarpeista. Meidän mielestämme jokaisella on oikeus puhtaaseen sisäilmaan.

Tarjoamme työrauhaa, hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta. Emme voi parantaa sairauksia tai korjata vaurioita, vaan tuomme luonnon omat puhdistavat hapettajat sisätiloihin, annamme aikaa ja mahdollisuuksia virheiden korjaamiseen, takaamme puhtaan sisäilman palvelusopimuksen aikana ja annamme kaiken osaamisemme asiakkaidemme käyttöön.

Tyytyväisyystakuu sisäilmapalvelulle, sisäilma puhdistuu tai rahat takaisin!

Me pidämme huolen sisäilman puhtaudesta todistettavasti ja kiinteistön elinkaareen mukautuen. Hyvinvoinnin palvelusopimus vähentää negatiivisen palautteen määrää merkittävästi. Huomaat eron parissa viikossa. Tehokkaan puhdistuksen lisäksi palvelu perustuu sisäilman jatkuvaan laadunvalvontaan, ylläpitoon ja huoltovarmuuteen.

Sisäilmaongelmat ovat monisäikeisiä eikä aiheuttajaa aina löydy. Puhdasta sisäilmaa on valvottava ja ylläpidettävä, niin uudessa kuin vanhassa rakennuksessa, tämä hoituu helposti hyvinvoinnnin palvelusopimuksen omavalvonnan keinoin.

Omavalvonta kuuluu palveluun, omavalvonnalla todistamme tilaajalle ja käyttäjälle sisäilmapalvelun toimivuuden.

Palvelut osiossa lisää tietoa palveluistamme