Menestys

Laadulla menestykseen

"Energiakonsultit Insto Oy on vuonna 2012 perustettu sisäilman ja energiatehokkuuden alalla toimiva yritys. Energiakonsultit mullistaa käsityksesi sisäilmaongelmien ratkaisuista. Me näemme rakennuksen kokonaisuutena, kilpailijat kumppaneina, säästöt ja tehokkuuden tuloksina, uudet innovaatiot menestyksenä ja tavoitteenamme on nollatoleranssi sisäilman epäpuhtauksille. Olemme ainoa sertifioitu Rgf jälleenmyyjä Suomessa." Näin alkoi tarinamme.

Ensimmäisinä kasvun vuosina lanseeransimme palvelusopimuksen ja hyvinvoinnin palvelusopimuksen. Haparoimme läpi ensimmäisten palvelukokemusten, opimme paljon enemmän kuin tienasimme. Vuonna 2015 jo kova kilpailija alalla. Meillä on palvelussamme omavalvonta, laatutakuu laitteelle, puhdistuksen teholle ja palvelulle. Olemme Activtekin maahantuoja ja myyntiverkostomme koostuu uniikeista osaajista, jotka tekevät työtään yhtäpaljon itselleen kuin asiakkailleen.

Toimintamme perustuu luottamukseen, pitkiin elinkaarimallin mukaisiin asiakassuhteisiin ja aitoon haluun auttaa asiakkaitamme ja kumppaneitamme menestymään.Olemme matkalla menestykseen. Seuraavan tilikauden kasvuluvut tulossa...