Kumppanuus

yhteinen tavoite

Energiakonsultit haluaa olla asiakkailleen kumppani, johon voi luottaa ja joka auttaa saavuttamaan haluttuja päämääriä. Kohteinamme on erilaisia kiinteistöjä, pieniä ja suuria, helppoja ja vaikeita aivan kuten asiakkaammekin ovat. Meidän mielestämme kaikilla on oikeus puhtaaseen sisäilmaan.

Kumppanuus rakentuu vaiheittain yhdessä tehden, oppien ja onnistuen. Jokaisessa kohteessa, jonka toteutamme, käyttäjien turvallisuus ja hyvinvointi ovat meidän ja asiakkaidemme yhteinen päämäärä. Asiakassuhteemme ovat luottamuksellisia. Omanvalvontatutkimuksissa asiantuntijamme tutkii asiakkaan tiloja ja tutustuu käyttäjiin, myös heidän mielipiteisiinsä. Raportoimme asiakkaalle omavalvontakäynneistä ja raporttien sisältö on vain asiakkaan käyttöön.

Kumppaneimanne on isoja ja pieniä toimijoita, suosittelijoiden yhteystiedot myyjämme välittää henkilökohtaisesti. Työkeskus on esimerkki toteuttamastamme kohteesta. Asiakkaalla on palvelusopimus ja viimeisimmän omavalvontakäynnin perusteella kohteessa on erinomainen sisäilma.

Mikäli haluat referenssikohteeksemme, ota yhteyttä!